Wat leuk dat je rondkijkt
bij FoodKitchen!

Creatief, betrouwbaar, eigenzinnig, met aandacht.

Wij zijn grossier in de mooiste en lekkerste verrassingen met ruim 20 jaar ervaring in de food-branche. Het begon allemaal met de ontdekking van de meest bijzondere en verrukkelijke producten op beurzen. Dat inspireerde onze avontuurlijke geest. We startten met luxe koekjes en chocolade. Onze lekkernijen vonden al snel hun weg naar winkels in heel Nederland. Onze hoop dat anderen net zo enthousiast zouden zijn als wij werd werkelijkheid.

Hoe het begon

In 2003 werd FoodKitchen opgericht door Michel Hendriks. Zijn zakelijke flair, creativiteit en neus voor innovatie in de retailbranche bracht ons bedrijf tot leven. Als inkooppartner voor bijvoorbeeld warenhuizen, winkelketens en supermarkten speuren we voortdurend naar nieuwe voedingsproducten die passen bij jouw assortiment. Daarnaast bieden we een platform voor kleinere winkels en leveranciers met ambachtelijke producten.

Samen met Rianne groeide FoodKitchen in enkele jaren uit tot een vooraanstaande importeur en distributeur van culinaire hoogstandjes, luxe voedingsproducten en gastronomische geschenkartikelen in Nederland.

Zo zijn we exclusief distributeur in Nederland van vooraanstaande merken als Choc-o-lait, Drink Me Chai en Monin. Daarnaast presenteren we mooie producten als chocolade, koekjes, siropen en andere verwennerijen van wereldmerken die stuk voor stuk als cadeautjes worden gepresenteerd.

EIGEN MERKEN

Als toegewijde 'brand builder' zet FoodKitchen zich in om smakelijke, betaalbare culinaire verwennerijen op de markt te brengen. Dat doen we ook onder het eigen label à Table!. Vanuit dit succes en onze passie voor heerlijk eten, borrelde een nieuw idee op. Een compleet assortiment met kwaliteitsproducten om het leven van grill-liefhebbers te verrijken. Dat werd Not Just BBQ. Het volledige aanbod kun je via de FoodKitchen website bestellen. Maar wist je dat we voor deze lijn een speciale consumentenwebsite hebben ingericht?

Meer informatie, tips en lekkere recepten vind je op de Not Just BBQ website.

FEEL
FREE

INSPIRATIE EN
SAMENWERKING

Bij FoodKitchen draait alles om verrassing, vernieuwing en eindeloze inspiratie. We bieden een uitgebreid assortiment, maar we zijn meer dan een leverancier. Beschouw ons als een partner met eersteklas service. We begrijpen dat exclusiviteit en creativiteit ook voor jouw organisatie belangrijk zijn. Daar denken we graag in mee. Voel je vrij om ideeën met ons te delen als het gaat om je assortiment aanvullen met onze producten of private labels.

Heb je vragen of wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bel vandaag nog naar +31(0)168-370338 of stuur ons een mailtje via info@foodkitchen.nl.