Choc-o-lait
Choc-o-lait
Het idee is even eenvoudig als briljant: een premium blok Belgische chocolade op een stokje, dat je roert in warme melk. Zodra de chocolade gesmolten is, geniet je van verse, ambachtelijke warme chocolademelk. De kracht zit hem absoluut in de kwaliteit. Door de speciale ganache-kern smelt de Belgische kwaliteitschocolade optimaal in de warme melk.
Nu, meer dan 20 jaar later, geldt Choc-o-lait nog altijd als de absolute ‘grand cru’ onder de warme chocolademelk. Het merk wordt inmiddels verkocht in delicatessenwinkels en horecagelegenheden in meer dan 40 landen.
Choc-o-lait Spoon
Nieuw is het kleine broertje (of zusje?) van de Choc-o-lait sticks: Choc-o-lait Spoon. Het idee is hetzelfde, alleen is deze chocospoon iets minder luxe uitgevoerd en daardoor ook voordeliger. Kies je voor de absoluut beste kwaliteit chocolade op een luxe verpakte houten stick of voor de voordeligere chocoladevariant op een houten lepel in een iets eenvoudigere verpakking? Aan jou de keuze!
De bereidingswijze is voor alle varianten even eenvoudig: plaats de stick of lepel in 165 ml hete melk (minimaal 80°C). Draai de stick of lepel in het rond tot de chocolade gesmolten is en genieten maar!
Je vindt meer informatie op de productpagina’s. Heb je interesse in een of meer producten die jouw barbecue assortiment aanvullen? Maak een account aan om te bestellen of neem direct contact op voor je vragen. We helpen je graag verder.