UP UP

Up-Up is het merk chocolade waar elke reep een verhaal vertelt, beginnend op de prachtige cacaovelden van Colombia. De chocolade is een eerbetoon aan de unieke smaken en aroma's van de fijnste cacaobonen, gemaakt met passie voor vakmanschap en duurzaamheid. Up-Up Chocolade laat je de harmonie tussen rijke cacao en subtiele smaaktonen proeven. De toewijding aan kwaliteit is duidelijk te zien in elk detail, van de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten tot het prachtige ontwerp van de chocoladewikkels.

Foodkitchen_chocolate_chocolade_Up-Up_DarkChocolate1

Up-Up Chocolate

Original Dark

€4,99

Foodkitchen_Up_Up_Milk_Chocolate

Up-Up Chocolate

Original Milk

€4,99

Foodkitchen_chocolate_chocolade_Up_Up_SaltedCaramel1

Up-Up Chocolate

Salted Caramel Milk

€4,99

Foodkitchen_chocolate_chocolade_Up-Up_SeaSalt_Lime2

Up-Up Chocolate

Sea Salt & Lime Milk

€4,99

Het paradepaardje
van Foodkitchen

Choc-o-lait

Het merk Choc-o-lait heeft een enorm uitgebreid assortiment voor het maken van chocolademelk en is al jaren het paradepaardje van FoodKitchen. Het is de absolute ‘grand cru’ onder de warme chocolademelk. Roer het stokje met het blok ambachtelijke Belgische chocolade en zachte pralinévulling rond in hete melk en je hebt in een handomdraai een mok overheerlijke warme chocolademelk.

MUST
HAVE

DRINK ME CHAI:
EEN HEERLIJK SUCCES

Chai lattes zijn helemaal hot! Letterlijk en figuurlijk. Dit exotische drankje heeft eindeloos veel mogelijkheden en is ongekend populair bij de consument. Niet voor niks is dit het bestverkochte merk uit ons assortiment.

Verkrijgbaar in verschillende smaken en snel leverbaar!